Papírmalom termékei

A papírmalom műhelyében egyedi, saját tervezésű, különleges grafikával illusztrált ajándéktárgyakat készítünk. Ezek mellett számunkra legalább annyira kedvesek az itt készülő használati tárgyak: hagyományos rajz-, rézkarc- és akvarell papírjaink több méretben elérhetőek, ahogy sokféle füzetet, levelezőpapírt, borítékot, kézzel szitázott táskákat is kínálunk.

Különleges, Duna-Dráva Nemzeti Park védjegyes papírtermékeink a fenntarthatóság és környezetvédelem jegyében készülnek. Részben használt ruhából, vásznakból és rongyokból, vagy éppen kenderből. Utóbbit teljes egészében mi állítjuk elő, a növények termesztése, feldolgozása, a végtermék készítése is itt történik: szó szerint magtól a papírig.

Kérjük, hogy rendelés esetén írj nekünk a papirmalom@orfuimalmok.hu email címre! Minden rendelés esetében várd meg a visszajelzésünket!

RENDELÉS

A webshop elkészültéig az alábbi űrlap kitöltésével tudod leadni rendelésed.

RENDELÉS MENETE

A rendelés beérkezése után kollégánk minden esetben felveszi veled a kapcsolatot.

KISZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékeket személyesen lehet átvenni, vagy postán juttatjuk el hozzád.

Papírok és borítékok kínálat

Papírok és borítékok kínálat

Papírok és borítékok kínálat

Megrendelés

Adatkezelési tájékoztató!Az adatkezelés célja, hogy a megrendelőkkel fel tudjuk venni a kapcsolatot. Az adatkezelés időtartama a megrendelés visszaigazolásáig tart. Az adatkezelés további részleteit az adatvédelmi tájékoztatónk tartalmazza.