Ha kérdése van, vagy foglalást szeretne intézni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

Szívesen fogadjuk visszajelzését, módosítási javaslatait a honlap működésével kapcsolatosan is.

Email: info(kukac)orfuimalmok.hu

Orfűi Malmok
7677 Orfű
Füzes Antal sétány 3.

Amennyiben módjában áll, és segíteni szeretné az Orfűi Malmok működését, kérjük támogassa a Malomkő Alapítványt!

Általános és sütiműhely

Füzes Kata
+36 20/466 55 06

Malomtúra és kenyérsütési bemutató

Horváth Zsombor
+36 20/941 33 97 

Papírmerítés, grafika műhely

Füzes Petra
+36 20/352 75 12

GARAT bérlés, családi és céges rendezvények

Kiss Krisztián
+36 20/350 70 68

A legtöbb foglalkozásunk előzetes bejelentkezést igényel. Nem pusztán a létszámkorlát miatt, de sok esetben nekünk is készülnünk kell. E-mailen vagy telefonon is tudjuk fogadni a jelentkezéseket.

A Garat csodás rendezvényhelyszín, céges csapatépítőnek, családi eseményekre is bérbe szoktuk adni. Viszont fontos számunkra, hogy a malmok normál életét ne zavarja meg, így a szabadon álló időpontok száma korlátozott. Keresse bátran Kiss Krisztián kollégánkat, ha bővebb információra van szüksége:
+36 20/350 70 68

A malmok látogatását csak a három téli hónapban szüneteltetjük, mert olyankor annyira hideg van az épületekben, hogy nem kellemes a látogatás. A többi szezonon kívüli hónapban, ugyan csökkentett számban, de indulnak a malomtúrák, és előzetes bejelentkezéssel külön időpontokban is várjuk a látogatókat. A Garat kávézója egész évben nyitva tart, igaz, télen csak a hétvégéken.

Diák és nyugdíjas látogatóinknak mérsékelt árú belépőjegyet kínálunk, ahogy nagycsaládosoknak és csoportoknak is kedvezményesen látogatható a múzeum. Részletekért nézze meg árainkat!

Nagyon szépen köszönjük! Hetente többször is sütünk friss cipókat, ezeknek időpontjairól egyelőre Facebook oldalunkon tájékozódhat, s a sütős posztok alatt kommentben lehet előrendelést leadni .

Pontosabban az egyetlen működési engedéllyel bíró vízimalom. Nem sok vízimalom maradt épségben, még kevesebb működőképes állapotban. Édesapánk és nagyapánk rengeteget dolgoztak azon, hogy az orfűi vízimalom újra őröljön. Az ő haláluk óta a gabona üzemszerű feldolgozása egyelőre ugyan szünetel, de nem vetettük el a malom újraindításának gondolatát!