Ha kérdése van, vagy foglalást szeretne intézni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

Szívesen fogadjuk visszajelzését, módosítási javaslatait a honlap működésével kapcsolatosan is.

Email: info(kukac)orfuimalmok.hu

Orfűi Malmok
7677 Orfű
Füzes Antal sétány 3.

Amennyiben módjában áll, és segíteni szeretné az Orfűi Malmok működését, kérjük támogassa a Malomkő Alapítványt!

Általános és sütiműhely

Füzes Kata
+36 20/466 55 06

Malomtúra és kenyérsütési bemutató

Horváth Zsombor
+36 20/941 33 97 

Papírmerítés, grafika műhely

Füzes Petra
+36 20/352 75 12

GARAT bérlés, családi és céges rendezvények

Kiss Krisztián
+36 20/350 70 68

A legtöbb foglalkozásunk előzetes bejelentkezést igényel. Nem pusztán a létszámkorlát miatt, de sok esetben nekünk is készülnünk kell. E-mailen vagy telefonon is tudjuk fogadni a jelentkezéseket.

A Garat nagyon szép rendezvényhelyszín, céges csapatépítőnek, családi eseményekre és esküvőre is bérbe szoktuk adni. Viszont fontos számunkra, hogy a malmok normál életét ne zavarja meg, így a szabadon álló időpontok száma korlátozott. Hívd bátran Kiss Krisztián kollégánkat, ha bővebb információra van szükséged
+36 20/350 70 68

Szezonon kívül sem merülünk téli álomba, de a malmok csak előzetes bejelentkezéssel látogathatóak. Több foglalkozásunk is elérhető október és április között, ahogy a Garat is nyitva van hétvégente.

Diák és nyugdíjas látogatóinknak mérsékelt árú belépőjegyet kínálunk, ahogy nagycsaládosoknak és csoportoknak is kedvezményesen látogatható a múzeum. Részletekért nézd meg az árainkat!

Nagyon szépen köszönjük! Hetente többször is sütünk friss cipókat, ezekről egyelőre a Facebook oldalon tudsz információt szerezni, s a posztok alatt kommentben rendelni.

Pontosabban az egyetlen működési engedéllyel bíró vízimalom. Nem sok vízimalom maradt épségben, még kevesebb működőképes állapotban. Szüleink rengeteget dolgoztak azon, hogy az orfűi malom újra őröljön. A gabona üzemszerű feldolgozása egyelőre ugyan szünetel, de nem vetettük el a malom újraindításának gondolatát!