Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« All Események

Az ír sziget morzsái – Sylvain Pourtier & Császár Róbert

2023.03.25. @ 13:00 - 17:00

A kikelet ír zenével érkezik az Orfűi Malmokhoz! Idén lehetőségünk nyílik kicsit megelőlegezni a szokásos júliusi ír fesztiválunk hangulatát egy izgalmas kora tavaszi koncerten.
Sylvain már sokat járt és játszott a malmoknál. Ezúttal is azért jön, hogy megcsillantsa ízes repertoárját, ami főleg az ír sziget hagyományos hegedűzenéire épül. A kíséret ezúttal is állandó oszlopos gitárosunk Császár Robi akkordjain nyugszik. Aki már hallotta őket, az tudja miért érdemes jönni, aki pedig még nem, az ajándékozza meg magát az új élménnyel.
A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat program keretében jött létre.

Részletek

Dátum:
2023.03.25.
Időpont:
13:00 - 17:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Orfűi Malmok
Füzes Antal sétány 3.
Orfű, 7677 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36-20/466-55-06

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.