Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« All Események

Bakeliszerda – Kalandozások a mikrobarázdák között

2022.06.22. @ 18:00 - 22:00

„A bakelitlemeznek ma is megvan a létjogosultsága: kézzelfoghatósága mellett a romantikáját nem tervezett recsegése, pattogása adja. Meleg hangzása miatt olyan rezgéseken működik, ami mélyen érinti meg az embert.”
Ezen a nyáron kéthetente szerdánként Dürwanger Mikrostar Viktor dj és producer, a Fotel zenei projekt megalapítója hoz különlegesebbnél-különlegesebb zenéket az Orfűi Malmokhoz.
Bakelitlemezeket megszólaltató tematikus estjein olyan zenei ritkaságok is hallhatók majd élőben, amelyeknek talán nem is létezik még digitalizált változata. Ez ma, a zenei streaming szolgáltatók korában szinte elképzelhetetlen.
Gyertek el, rezegjetek velünk a föld felett pár centivel!
Viktorral készített interjúnk itt olvasható: https://www.orfuimalmok.hu/rezges-a-fold-felett-par-centivel/?fbclid=IwAR3oVcOiwGL1-rh6Hvx2BZwtTghtGMem8BmBLQ057Z9mbvEUqE0bJ5KilCU

Részletek

Dátum:
2022.06.22.
Időpont:
18:00 - 22:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Orfűi Malmok
Füzes Antal sétány 3.
Orfű, 7677 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36-20/466-55-06

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.