Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« All Események

Gyereknap az Orfűi Malmoknál

2022.05.29. @ 10:00 - 17:00

Kicsik és Nagyok, figyelem! Vasárnap Orfűi Gyereknap a malmoknál! Lesznek ügyességi játékok, vetélkedők, kézműves foglalkozások, egész napos móka és kacagás. Fellép a Hangerdő Társulat, a MaCsek pajtaszín, lesz vezetett Vízfő-barlang túra. (Gumicsizmát hozhatsz, felszerelést adnak.)

Részletek

Dátum:
2022.05.29.
Időpont:
10:00 - 17:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Orfűi Malmok
Füzes Antal sétány 3.
Orfű, 7677 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36-20/466-55-06

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.