Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« All Események

Pünkösd és Gyereknap a malmoknál

2023.05.28. - 2023.05.29.

Szombaton a napon a Guliba együttes tart mesés, zenés és táncos foglalkozást (nem csak) gyerekeknek. Itt egy kis ízelítő:
Vasárnap Orfű önkormányzatával és az Orfűi Kézműves Egyesülettel közösen megrendezzük a hagyományos gyereknapi rendezvényünket.
10:00 – 13:00 – 4X4 PRÓBATÉTEL
Délelőtt lesznek a „pünkösdi próbák” ahol mindenki kipróbálhatja erejét, ügyességét, eszességét. A próbák teljesítésekor a bajnokok nem egymással, hanem csak saját magával „versenyzik”. Aki megfelelő számú próbán vesz részt, és elegendő pecsétet gyűjt, elnyeri méltó jutalmát!
13:00 – EBÉD AZ ÖNKÖRMÁNYZAT BOGRÁCSÁBÓL
14:00 – 17:00 – MÉTA BAJNOKSÁG
Délután pedig MÉTA bajnokság lesz! 8 – max. 10 fős (akár vegyes) csapatok jelentkezhetnek. Lehet aznap a helyszínen is regisztrálni, de előre is lehet szólni. Hamarosan írunk még többet a métáról, de addig is itt lehet ismerkedni a játékkal:
Pünkösd hétfőre pedig egy finom ebéddel készül Lintinger Peti szakács-barátunk, erről is fogunk még posztolni.
A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat program keretében jött létre.

Részletek

Kezdés:
2023.05.28.
Vége:
2023.05.29.
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Orfűi Malmok
Füzes Antal sétány 3.
Orfű, 7677 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36-20/466-55-06

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.