Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« All Események

Horvát és makedón táncház

2023.08.05. @ 19:00 - 21:00

Kevés jobb dolog van egy nyár esti táncháznál, és aki eljön hozzánk augusztus 5-én, annak be is bizonyítjuk. Akik ezt már tudják, úgyis eljönnek.
Baranyában a horvát, szerb és makedón táncházak nagy múlttal rendelkeznek. Pécsen már több mint 40 éve vannak hasonló táncházak, de mi úgy gondoljuk, hogy néha az Orfűi közönség, az itt nyaralók és a rendszeres látogatóink is örülnének egy ilyen alkalomnak.
Hozzánk a Misina zenekar szokott eljárni, és szerencsére idén is megtisztelnek minket.
Hozzátok a táncos cipőt!

Részletek

Dátum:
2023.08.05.
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Orfűi Malmok
Füzes Antal sétány 3.
Orfű, 7677 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36-20/466-55-06

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.