Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« All Események

SALSA, RUMBA ÉS LATIN JAZZ – SON TRÉS

2023.08.12. @ 19:00 - 21:00

Sokan azt mondjátok, hogy a tavalyi nyár legjobb bulija a latinos estünk volt. Nos jó hírünk van azoknak, akik így vélekednek: idén is lesz efféle móka a malomudvaron.
Négy zenész látogat hozzánk három országból és két városból. Leginkább ezzel jellemezhetjük a Son Trés zenekar repertoárjának zenei világát, amely az afro-karibi örökség, elsősorban a salsa és a latin jazz hagyományából táplálkozik. Rumba, cha-cha, salsa flamenca, reggeaeton. Csípős zenék, pörgős ritmusok, és sok-sok tánc.
A zenekar tagjai:
Macsotay Guillermo(Venezuela) – ének, gitár, trombita
Aldober Alcevedo (Kolumbia) – basszusgitár
Koloncsák Zsolt (Budapest) – zongora
Krommer Balázs (Pécs) – dob7
Gyertek táncolni, zenét hallgatni és csemegézni!

Részletek

Dátum:
2023.08.12.
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Orfűi Malmok
Füzes Antal sétány 3.
Orfű, 7677 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36-20/466-55-06

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.