Korábbi Események

Az államalapítás és az új kenyér ünnepe

Orfűi Malmok Füzes Antal sétány 3., Orfű

Látogass el hozzánk augusztus 20-án! Izgalmas nap lesz sok zenével, kézműveskedéssel, finomsággal, és közös ünnepléssel. PROGRAM Augusztus 19. - szombat 19:00 Arundo koncert flamenco, jazz, népzene Augusztus 20. - vasárnap...

SALSA, RUMBA ÉS LATIN JAZZ – SON TRÉS

Orfűi Malmok Füzes Antal sétány 3., Orfű

Sokan azt mondjátok, hogy a tavalyi nyár legjobb bulija a latinos estünk volt. Nos jó hírünk van azoknak, akik így vélekednek: idén is lesz efféle móka a malomudvaron. Négy zenész...

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.