Korábbi Események

Pásztorjáték az Orfűi Malmoknál

Orfűi Malmok Füzes Antal sétány 3., Orfű

Hagyományos adventi betlehemes játékunk a kis Jézus születését hirdeti. Az éneklős, zenélős és bábozós népszokás előadói már évtizedes tapasztalattal adják elő a darabot. Karácsony közeledtével előveszik, leporolják, felöltik a pásztorgúnyát,...

Cidri!

Orfűi Malmok Füzes Antal sétány 3., Orfű

Ha október, akkor Cidri! A Cidri gyümölcsökről szól, kertműveléstől, gyümölcsök feldolgozásáról. Lesz előadás, beszélgetés, kézműves foglalkozások, befőzés, muzsikaszó, és finomságok. 12:00 Cidripecsenye, azaz kemencés tarja almás sült káposztával - Lintinger...

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.