Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« All Események

Carlos Adiós! Dél-Amerika Orfűre látogat

2022.07.30. @ 19:00 - 21:00

Dél-Amerika messze van? Ugyan már. A budapesti-mexikói-venezuelai-pécsi Carlos Adiós főként latin, bár balkános-szvinges felhangokkal is operáló, korábbi kocsmazenekarból önmaga fölé nőtt csapata kedvenc salsa- és cumbia dalait adja elő. Külföldiek, belföldiek, zene és tánc, vérpezsdülés.
Vámonos!
Tagok:
Macsotay Guillermo – ének
Carlos Marquez – gitár, ének
Szemző Dávid – basszusgitár, ének
Kiss András – zongora
Grénus Tímea – klarinét, alt szaxofon
Békési Laca – tenor szaxofon
Udvardi Marci – trombita
Takács Márton – ütőhangszerek
Egewarth Zsolt – ütőhangszerek
Krommer Balázs – ütőhangszerek

Részletek

Dátum:
2022.07.30.
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/612858093801765/

Helyszín

Orfűi Malmok
Füzes Antal sétány 3.
Orfű, 7677 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36-20/466-55-06

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.