Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« All Események

Makedón táncház a Misina zenekarral

2022.07.23. @ 19:00 - 21:00

Ismét egy táncház a malomudvaron, és ismét a Misina Zenekarral. Ezúttal azonban a szokásosnál délebbre utazunk: a Balkán szívébe. A makedón táncok méltóságteljesek, szépek, könnyedek és mégis feszesek. Gyertek, tanuljátok a táncokat, vagy csak élvezzétek a muzsikát – bár a vacsorát illik lemozogni!
Táncházvezető: Sztanics Balázs

Részletek

Dátum:
2022.07.23.
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/561879378987772

Helyszín

Orfűi Malmok
Füzes Antal sétány 3.
Orfű, 7677 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36-20/466-55-06

Az Orfűi Malmoknál azon munkálkodunk, hogy vendégeink minél színesebb programkínálatból válogathassanak.

Ha egy szép nyári hétvégén ellátogattok az Orfűi Malmokhoz, nagy eséllyel részed lehet egy jó jazz vagy népzenei koncertben, táncházban.

Ahogy a gasztronómiai kínálatban is törekszünk a változatosságra, a többnyire akusztikus zenei programkínálatunkban a hazai hangok mellett sokszor jelennek meg kevésbé ismerős vagy éppen távoli kultúrák zenéi és táncai is. Bár a nyári hónapok a legeseménydúsabbak, rendezvényeket igyekszünk az év minél nagyobb részére szétosztani, így tavasszal, ősszel, sőt még télen is tartunk izgalmas kulturális programokat. Koncertből és jeles napokhoz kapcsolódó minifesztiválból akad bőven, de kis szerencsével – és a programnaptárunk segítségével – akár bábszínházi vagy színielőadásba, könybemutatóba, jógapiknikre, terményfesztiválra vagy éppen egy betlehemi pásztorjátékba is belecsöppenhetsz.

Nézegessétek a naptárat, és malmaink látogatását időzítsétek olyan időszakra, amikor valami izgalmas dolog történik a malomudvarban.