Minél nagyszerűbbet

Minél nagyszerűbbet

Az Orfűi Malmok pajtapékségének csapatát erősíti Nádori Jani, akinek a személyében egy hivatásához végletekig elkötelezett szakembert ismerhettünk meg. „A tészta az tészta”, summázza tömören és életfilozófiának is beillően, amikor a szakmai hitvallásáról kérdezzük. 

“Máig csodálatot vált ki belőlem, ahogy néhány papírból könyvet készítünk”

“Máig csodálatot vált ki belőlem, ahogy néhány papírból könyvet készítünk”

“Amikor levágja az ember a papírt, amikor keretet kap és megszületik egy kis, búzavirágos füzet, az egy nagyon szép pillanata a munkámnak” – mond egy példát arra Zalán Máté Sándor, miért szeret a Papírmalomban dolgozni. A Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karán grafikusként diplomázó Máté tavaly óta erősíti az Orfűi Malmok csapatát. Gyógypedagógiai asszisztensként dolgozott az…

Kötelező krém

Kötelező krém

A frangipán egy közkedvelt francia cukrászkrém, nagy klasszikus, és szerencsére egyre több süteményben köszön vissza hazánkban is. A krém hagyományosan mandulalisztet, vajat, cukrot és tojást tartalmaz, sokszor vaníliával vagy egyéb ízesítőkkel kiegészítve.